2001110 INTERA Змішувач для ванни, хром (1 сорт)

2529.00 грн.
Страна пр-тель:
Произведено в EU
Фабрика:
Primera
Дина:
173
Ширина:
215
Высота:
120
Кол-во:
шт
Intera