4350019, 4850019 ,4350119 INTERA Шланги підводу гарячої та холоної води (1 компл - 2 шт) (1 сорт)

520.00 грн.
Страна пр-тель:
Произведено в EU
Фабрика:
Primera
Дина:
200
Ширина:
200
Высота:
100
Кол-во:
шт
Intera