4350019, 4850019, 4350119 INTERA Гачки до душ панелей (1 сорт)

127.50 грн.
Страна пр-тель:
Произведено в EU
Фабрика:
Primera
Дина:
200
Ширина:
200
Высота:
100
Кол-во:
шт
Intera