10110020 TOPIC Змішувач д/раковини (1 сорт)

2589.00 грн.
Страна пр-тель:
Произведено в EU
Фабрика:
Primera
Дина:
157
Ширина:
48
Высота:
152
Кол-во:
шт
Topic