ZSOF063NO elle-effe Тримач верхнього душу, 400 мм, чорн.мат (1 сорт)

4648.00 грн.
Страна пр-тель:
Произведено в EU
Фабрика:
Paffoni
Дина:
400
Кол-во:
шт
ELLE-EFFE
Soffioni