MARMO MILANO сірий 8М2510 (1 сорт)

622.90 грн.
Страна пр-тель:
Украина
Фабрика:
Golden Tile
Дина:
607
Ширина:
607
Толщина:
10
Кол-во:
м2
Marmo Milano