C0074601 (127105+123498) Тумба DAI 80 на 2 ящики + раковина Beauty, білий глянець (1 сорт)

45900.00 грн.
Страна пр-тель:
Испания
Фабрика:
ROYO
Дина:
460
Ширина:
800
Высота:
565
Кол-во:
шт