10110021 NIKA Змішувач д/раковини (1 сорт)

2808.00 грн.
Страна пр-тель:
Произведено в EU
Фабрика:
Primera
Дина:
60
Ширина:
142
Высота:
152
Кол-во:
шт
Nika