ZA00B030 ONE BOX Внутрішня частина змішувача (1 сорт)

4905.00 грн.
Страна пр-тель:
Италия
Фабрика:
CISAL
Дина:
67
Ширина:
130
Высота:
141
Кол-во:
шт