8490020 TOPIC Компакт безобідковий + супертонка кришка soft close (3уп) (1 сорт)

17879.00 грн.
Страна пр-тель:
Произведено в EU
Фабрика:
Primera
Дина:
690
Ширина:
375
Высота:
830
Кол-во:
шт
Topic