10110023 TYROL Змішувач д/раковини (1 сорт)

2699.00 грн.
Страна пр-тель:
Произведено в EU
Фабрика:
Primera
Дина:
121
Ширина:
50
Высота:
157
Кол-во:
шт
Tyrol