16177125P COUNTRY Змішувач д/раковини з дон. клап. 01011100 (1 сорт)

4819.50 грн.
Страна пр-тель:
Италия
Фабрика:
Devit
Дина:
114
Высота:
158
Кол-во:
шт
Country