47916000 MyEdition Накладка-200 д/змішувача (1 сорт)

22393.08 грн.
Страна пр-тель:
Германия
Фабрика:
Axor
Дина:
200
Ширина:
82
Высота:
15
Кол-во:
шт
MyEdition