CREMA MARFIL БЕЖЕВИЙ Н51571 фриз

36.90 грн.
старая цена: 41.00 грн.
Страна пр-тель:
Украина
Фабрика:
Golden Tile
Дина:
300
Ширина:
90
Толщина:
8
Кол-во:
шт