GRES CONCRETE GRIS RECT

879.64 грн.
старая цена: 977.38 грн.
Страна пр-тель:
Польша
Фабрика:
Cerrad
Дина:
797
Ширина:
797
Толщина:
8
Кол-во:
м2
Concrete