Marmi
Marmi PORCELANOSA Marmi PORCELANOSA фото 1 Marmi PORCELANOSA фото 2

Marmi blanco Marmi PORCELANOSA
Marmi blanco
Страна пр-тель:
Испания
Фабрика:
PORCELANOSA
Длина:
31.6 см
Ширина:
90 см
тип:
Глянцевый
Кол-во:
м2
2079.00 грн.
Marmi deco blanco Marmi PORCELANOSA
Marmi deco blanco
Страна пр-тель:
Испания
Фабрика:
PORCELANOSA
Длина:
31.6 см
Ширина:
90 см
тип:
Глянцевый
Кол-во:
м2
2142.00 грн.
Marmi negro Marmi PORCELANOSA
Marmi negro
Страна пр-тель:
Испания
Фабрика:
PORCELANOSA
Длина:
31.6 см
Ширина:
90 см
тип:
Глянцевый
Кол-во:
м2
2079.00 грн.
Marmi deco negro Marmi PORCELANOSA
Marmi deco negro
Страна пр-тель:
Испания
Фабрика:
PORCELANOSA
Длина:
31.6 см
Ширина:
90 см
тип:
Глянцевый
Кол-во:
м2
2142.00 грн.
Marmi blanco пол Marmi PORCELANOSA
Marmi blanco пол
Страна пр-тель:
Испания
Фабрика:
PORCELANOSA
Длина:
43.5 см
Ширина:
43.5 см
тип:
Кол-во:
м2
2047.50 грн.