MINNESOTA CAMEL (24C/P) 25X150(A)

3789.66 грн.
Страна пр-тель:
Испания
Фабрика:
Porcelanosa
Дина:
250
Ширина:
1500
Толщина:
10
Кол-во:
м2
Starwood