METROPOLITAN NATURE CALIZA (5P/C) 33,3X100(A)

3050.38 грн.
Страна пр-тель:
Испания
Фабрика:
Porcelanosa
Дина:
333
Ширина:
1000
Толщина:
10
Кол-во:
м2
METROPOLITAN