PELDANO RECTO OPERA IRON східці

4053.65 грн.
старая цена: 4769.00 грн.
Страна пр-тель:
Испания
Фабрика:
EXAGRES
Дина:
330
Ширина:
1200
Толщина:
12
Кол-во:
шт
OPERA