AMBRA БЕЖЕВИЙ L71520/L71529

571.50 грн.
старая цена: 635.00 грн.
Страна пр-тель:
Украина
Фабрика:
Golden Tile
Дина:
600
Ширина:
600
Толщина:
10
Кол-во:
м2