26582400 Croma Select E Vario/Unica’Croma Душовий набір

3144.15 грн.
старая цена: 3699.00 грн.
Страна пр-тель:
Произведено в EU
Фабрика:
HANSGROHE
Кол-во:
шт
Croma Select E