ОНІКС БЕЖЕВИЙ фриз И41311

61.74 грн.
старая цена: 68.60 грн.
Страна пр-тель:
Украина
Фабрика:
Golden Tile
Дина:
60
Ширина:
250
Толщина:
8
Кол-во:
шт
Onyx