WOOD CHEVRON right бежевий 9L1170

513.81 грн.
старая цена: 570.90 грн.
Страна пр-тель:
Украина
Фабрика:
Golden Tile
Дина:
150
Ширина:
900
Толщина:
10
Кол-во:
м2