C0074265 Sansa Комплект меблів: тумба+раковина+дзеркало 60см, антрацит

17869.00 грн.
Страна пр-тель:
Произведено в EU
Фабрика:
Primera
Дина:
445
Ширина:
600
Высота:
1220
Кол-во:
шт