THE WALL plane бежевий 6L1111

427.41 грн.
старая цена: 474.90 грн.
Страна пр-тель:
Украина
Фабрика:
Golden Tile
Дина:
100
Ширина:
300
Толщина:
7
Кол-во:
м2
THE WALL