IMAGE CREAM (EX MIR)40X80(A)

2401.76 грн.
Страна пр-тель:
Испания
Фабрика:
PORCELANOSA (VENIS)
Дина:
400
Ширина:
800
Толщина:
10
Кол-во:
м2
Mirage