RELIEVE CREASE MAVERICK

956.26 грн.
Страна пр-тель:
Испания
Фабрика:
ALMERA CERAMICA (SPAIN)
Дина:
327
Ширина:
1000
Толщина:
9
Кол-во:
м2
Maverick