P.E. LUXENT LOFT MT

882.42 грн.
Страна пр-тель:
Испания
Фабрика:
ALMERA CERAMICA (SPAIN)
Дина:
150
Ширина:
900
Толщина:
8
Кол-во:
м2
LUXENT