NAMUR IO RECT. ROBLE

1159.00 грн.
Страна пр-тель:
Испания
Фабрика:
ALMERA CERAMICA (SPAIN)
Дина:
225
Ширина:
1195
Толщина:
8
Кол-во:
м2