IMV-20RT SALE PEPE RETT

1354.37 грн.
старая цена: 1593.38 грн.
Страна пр-тель:
Италия
Фабрика:
NovaBell
Дина:
600
Ширина:
600
Толщина:
10
Кол-во:
м2