0004697 SUPREME EVO ANT.WHITE LUX+ SLAB A

8625.00 грн.
Страна пр-тель:
Италия
Фабрика:
FLAVIKER
Дина:
1635
Ширина:
3230
Толщина:
12
Кол-во:
м2