SABBIA БЕЖЕВИЙ 7F1730

278.01 грн.
старая цена: 308.90 грн.
Страна пр-тель:
Украина
Фабрика:
Golden Tile
Дина:
300
Ширина:
300
Толщина:
8
Кол-во:
м2