27857000 Raindance Select E 150 3jet /Unica’S Puro Душовий набір

7634.06 грн.
старая цена: 8981.25 грн.
Страна пр-тель:
Произведено в EU
Фабрика:
HANSGROHE
Кол-во:
шт
Raindance Select E