26620000 Raindance Select E 120/Unica'S Puro Душовий набір

6024.38 грн.
старая цена: 7087.50 грн.
Страна пр-тель:
Произведено в EU
Фабрика:
HANSGROHE
Кол-во:
шт
Raindance Select E