26560400 Croma Select S Multi/Unica’Croma Душовий набір

3987.56 грн.
старая цена: 4691.25 грн.
Страна пр-тель:
Произведено в EU
Фабрика:
HANSGROHE
Кол-во:
шт
Croma Select S