15355000 RainSelect Зовнішня частина термостата на 2 функції

39298.69 грн.
старая цена: 46233.75 грн.
Страна пр-тель:
Произведено в EU
Фабрика:
HANSGROHE
Кол-во:
шт
RAINSELECT