PARQUET БЕЖЕВИЙ L61510

459.81 грн.
старая цена: 510.90 грн.
Страна пр-тель:
Украина
Фабрика:
Golden Tile
Дина:
607
Ширина:
607
Толщина:
10
Кол-во:
м2
PARQUET