L31900000 MODO Умивальник 100см, з отв.

5722.20 грн.
старая цена: 6732.00 грн.
Страна пр-тель:
Польша
Фабрика:
KOLO
Дина:
485
Ширина:
1000
Высота:
80
Кол-во:
шт
Modo