FORESTINA Темно-бежевий 95Н193

198.00 грн.
старая цена: 220.00 грн.
Страна пр-тель:
Украина
Фабрика:
Golden Tile
Дина:
150
Ширина:
900
Толщина:
10
Кол-во:
м2