ARCOBALENO бірюзовий 9М6061

211.50 грн.
старая цена: 235.00 грн.
Страна пр-тель:
Украина
Фабрика:
Golden Tile
Дина:
200
Ширина:
500
Толщина:
8
Кол-во:
м2