CORSO сірий 5F2900

404.91 грн.
старая цена: 449.90 грн.
Страна пр-тель:
Украина
Фабрика:
Golden Tile
Дина:
600
Ширина:
1200
Толщина:
10
Кол-во:
м2
Corso