TACO DOME ANTRACITA декор

14.85 грн.
старая цена: 16.50 грн.
Страна пр-тель:
Испания
Фабрика:
Vives
Дина:
40
Ширина:
40
Толщина:
8
Кол-во:
шт
Vodevil