ОНІКС БЕЖЕВИЙ И41051

169.20 грн.
старая цена: 188.00 грн.
Страна пр-тель:
Украина
Фабрика:
Golden Tile
Дина:
250
Ширина:
400
Толщина:
8
Кол-во:
м2