FINO 6FН020 ТЕМНО-БЕЖЕВИЙ

310.41 грн.
старая цена: 344.90 грн.
Страна пр-тель:
Украина
Фабрика:
Golden Tile
Дина:
250
Ширина:
60
Толщина:
6
Кол-во:
м2
Fino