STOPNICE PROSTA COTTAGE CHILI

76.54 грн.
старая цена: 85.04 грн.
Страна пр-тель:
Польша
Фабрика:
Cerrad
Дина:
300
Ширина:
300
Толщина:
9
Кол-во:
шт
COTTAGE