26584400 Croma Select E 1jet/Unica’Croma Душовий набір

2448.85 грн.
старая цена: 2881.00 грн.
Страна пр-тель:
Произведено в EU
Фабрика:
HANSGROHE
Кол-во:
шт
Croma Select E