LONDON VERDE BOTELLA фриз

99.02 грн.
старая цена: 116.49 грн.
Страна пр-тель:
Испания
Фабрика:
Ape Ceramica
Дина:
50
Ширина:
200
Толщина:
6
Кол-во:
шт
Lord