88461000 TWINS шафка бокова, висока, срібний графіт

5747.70 грн.
старая цена: 6762.00 грн.
Страна пр-тель:
Польша
Фабрика:
KOLO
Дина:
350
Ширина:
275
Высота:
1800
Кол-во:
шт
Twins