THOLOS WHITE POLISHED

2495.24 грн.
старая цена: 2935.58 грн.
Страна пр-тель:
Испания
Фабрика:
Argenta Ceramica
Дина:
1200
Ширина:
2600
Толщина:
6
Кол-во:
м2
Tholos