26413400 Croma Select E Vario/Porter'S Душовий набір

2172.60 грн.
старая цена: 2556.00 грн.
Страна пр-тель:
Произведено в EU
Фабрика:
HANSGROHE
Кол-во:
шт
Croma Select E